Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Heti horoszkóp

2012.05.27

 

 

 2012.július 16. - 2012.július 20.

 

 


 

 Heti horoszkóp - Kos

A következő napokban muszáj lesz felelősségteljesebbé, őszintébbé és még egyenesebbé válnod. Ha úgy adódik, akkor a konfliktusokat se kerüld ki, mert az értelmes vita most építő jelleggel bír. Igyekezz több időt és energiát fektetni munkádba, karrieredbe, előmeneteli lehetőségeidbe, mert minden adott ahhoz, hogy új kapuk nyíljanak meg előtted. Az elmúlt hónapokban kicsit könnyebben kezelted ezeket a dolgokat, így nem csoda, ha pozíciód meginogni látszott, ám most fordul a kocka. Mivel képes vagy szeleburdiságodon változtatni, új célokat tudsz kitűzni, melyek még a környezetedet is lenyűgözik.

Tipp: Mivel túl vagy az év első felén, talán érdemes lenne a hátralévő rész legjelentősebb céljait pontosan meghatározni.


starribbondivider.gif picture by AndreaBp86

Heti horoszkóp - Bika

Leterhelő, néha kifejezetten zűrös napok követik egymást, a legnehezebben önmagaddal és a benned lezajló változásokkal birkózol meg. Az égi hatások túlzásokra sarkallhatnak, és olyan dolgokat fogsz csinálni, ami egyáltalán nem volt eddig jellemző rád. Kommunikáció terén vagy semmit nem mondasz, vagy felemeled a hangod, mert teljesen egyértelműen ki akarod nyilvánítani a véleményedet. Légy óvatos, könnyen olyan vitahelyzeteket teremthetsz, melyeket később nagyon nehéz lesz orvosolni. Szedd össze gondolataidat, fogd vissza magad, mert könnyen ellensége lehetsz önmagadnak, s a magyarázkodással most nem fogsz sokra jutni.
 
Tipp: Ne szólj szám, nem fáj fejem! Legyen ez a heti mottód!

starribbondivider.gif picture by AndreaBp86

Heti horoszkóp - Ikrek

Már hétfőn reggel érzed, hogy valami hiányzik az életedből. Nem tudod, mi az, de még kedden is a választ fogod keresni. Mi nem stimmel? A zűrök elkerüléséhez a hét első felében ne bonyolódj vitákba, így talán szép lassan lecseng a feszültség benned. Megeshet, hogy szerdán hirtelen felbukkanó anyagi kiadásokat kell megoldanod otthonoddal kapcsolatban. Az érkező hírek kellemetlenül érintenek, és lehet, hogy külső segítséget is igénybe kell venned a probléma megoldásához. Persze nem csoda, ha ez alaposan letaglóz, ám már csütörtökön képes leszel ismét emelt fővel közlekedni, hisz tudod, mindent megoldasz, téged semmi sem állíthat meg.

Tipp: Ha nem létkérdés, akkor hitelt most ne vegyél fel.


starribbondivider.gif picture by AndreaBp86

Heti horoszkóp - Rák

A Nap lassan kivonul a Rákból, de szerencsére ezzel nem szűnnek meg a feladatok, sem pedig az eredmények vagy a dicséretek. A nyár dereka nem igazán hozza meg számodra a pihenés nyugalmát, sőt, most kell teljes erővel bevetned magad karriered építésébe, ha magasabb pozícióra vágysz, netán állásinterjúra hívnak! Életed több területén is jelentős változások kezdődnek, jó lehetőségek kerülnek utadba, csak okosan kell taktikáznod. Ha tanuláson, új vállalkozás indításán, netán költözésen töröd a fejed, szerencsés fordulatok várnak rád, ne mondj semmire nemet, mert gyorsan megbánnád.

Tipp: Ha fontos megbeszélés előtt állsz, akkor szerdára vagy csütörtökre időzíts!

starribbondivider.gif picture by AndreaBp86

Heti horoszkóp - Oroszlán

Figyelj környezetedre, szeretteidre, sőt, még kollégáidra is, mert ezen a héten valamely közeli kapcsolatodból igazán sokat tudsz majd profitálni. Sikeres napok várnak rád, különösen munka és karrier terén mutatkozik jelentős fellendülés, már régóta vártál erre a pillanatra. Hát most eljött, élj vele! Megbízhatóságod és tapasztalatod komoly eredményt hozhat számodra, a befektetett energiák sorra megtérülnek. Különösen kedden és csütörtökön adódhat alkalmad arra, hogy hosszú időre előremutató döntéseket hozz. Vágd nagy dolgokba a fejszéd, ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen bármiről.

Tipp: Légy optimista, Jupiter is segít ebben!

 

 

starribbondivider.gif picture by AndreaBp86

 

 

Heti horoszkóp - Szűz

Pihenésre vágysz, fáradt és nyűgös vagy, ha nem tudsz kikapcsolódni, azt te is, és környezeted is megsínyli. Sok feszültség és kellemetlen helyzet vár rád hétfőtől szerdáig. Néha csak ide-oda csapongsz, belekezdesz ebbe-abba, és szinte semmit sem fejezel be. Ezek a félbemaradt dolgok további feszültségeket eredményeznek. Próbáld meg összeszedni kicsit magad, rendszerezd a dolgaidat, és egyszerre csak egy valamit csinálj. Csütörtökön hirtelen fordul a kocka, mintha csak elfújták volna a rosszkedvet, és a lehangoló híreket. Vidámabb, mosolygósabb leszel, sőt, még a humorodat is beveted rendszeresen. Tipp: Ha lehet, vegyél ki szabadságot sürgősen. Jobban jársz, ha eltávolodsz egy kicsit a világ zajától.
 

starribbondivider.gif picture by AndreaBp86

 

 

Heti horoszkóp - Mérleg

Így a nyár derekán nem csoda, ha egészen máshová vágysz, mint ahol pillanatnyilag vagy, főleg, ha ezt irodának hívják, és nem tengerpartnak. Nagyon lényeges lenne, hogy munkádba, vállalkozásodba több lelkesedést és energiát vigyél, ugyanis Jupiter nem fukarkodik a szerencsés helyzetek megteremtésével, de élni a pillanattal már neked kell. Az év első felében gyakorta elkövetted azt a hibát, hogy sok apró részletre nem figyeltél eléggé, csak a cél lebegett a szemed előtt, s az, hogy a feladataiddal mihamarabb végezz. Most viszont ideje a kifinomultságra összpontosítani, és igenis figyelembe kell venni a részleteket.

 

Tipp: Minden nagy siker kis apróságokon múlik. Ezen a héten megérted, miért, hát figyelj!

 

 

starribbondivider.gif picture by AndreaBp86

 

 

Heti horoszkóp - Skorpió

Ez az időjárás nem tetszik neked, így könnyen megeshet, hogy nem találod a helyed, és nehezen tudsz koncentrálni a munkádra, kötelezően elvégzendő feladataidra, a családodra pedig végképp nem jut energiád esténként. Nos, megesik, hogy épp te nem vagy topon, most inkább felfordult érzelmi életed kuszaságára kell elegendő figyelmet fordítanod. Az elmúlt hetekben sok minden másképp sült el, mint azt vártad, ezért ne kímélj se időt, se energiát arra, hogy tisztázz bizonyos dolgokat. Ha nem teszed, csak még frusztráltabb leszel. Ezek a napok arra kiválóak, hogy rendezd az elmúlt időszak félreértéseit, különösen, ha azok szerelemhez köthetők.

Tipp: Ha viszont szingli vagy, sok flört lehetősége áll előtted, hagyd magad körberajongani.


 

starribbondivider.gif picture by AndreaBp86

Heti horoszkóp - Nyilas

Rengeteg mozgalmas pillanat és még több változatosság vár rád a napokban, ha most töltöd el valahol a szabadságod, akkor biztos, hogy számos új és kifejezetten izgalmas ismeretséget kötsz, és az sem meglepő, ha Szaturnusz jóvoltából régi, elfeledett barátok bukkannának elő a semmiből. Az év eddigi szakaszában végbement változások és kemény munkád hatására a várt eredmények végre elkezdenek látszani. Mivel gondolkodásmódodon is változtattál mostanság, újszerű nézeteiddel sok embert magad mellé állítasz. Energiatartalékaid kifogyhatatlanok, ötleteid kifejezetten kreatívak, nem csoda, ha sikereket érsz el.

Tipp: Ha kérdeznek, válaszolj. Fontos, hogy légy nyitott mások érdeklődésére!

starribbondivider.gif picture by AndreaBp86


Heti horoszkóp - Bak

Sikerrel és elismeréssel övezett napok követik egymást. Szorgalmad, tehetséged és odaadásod nemcsak felhívja rád mások figyelmét, hanem ezzel az érdeklődéssel körülvéve ügyesen és okosan építgetheted karrieredet. Környezetedtől bármikor kérhetsz, és fogsz is kapni segítséget, csapatmunkában kifejezetten jól fogsz tudni teljesíteni, ha ilyenre invitálnak, ne mondj nemet. Csütörtöktől viszont nem árt némi óvatosság kommunikáció terén, könnyen megsérthetsz másokat úgy, hogy az valójában nem volt eredetileg szándékodban, az utólagos magyarázkodás pedig csak további félreértéseket szülhet.

Tipp: Bármit mondasz, azt rágd meg előtte, hogy elkerülhesd az utólagos bocsánatkérést.

starribbondivider.gif picture by AndreaBp86

 

 

Heti horoszkóp - Vízöntő


Ez a hét nem fog idén a kedvenceid közé tartozni, már a hét elején kibillenhetsz lelki egyensúlyodból, a legapróbb dolgokra is érzékenyen reagálsz, ha valaki ferde szemmel néz rád, már azon is képes leszel felhúzni magad. Nem lehet, hogy veled van a gond, és nem másokkal? Próbálj kicsit alkalmazkodóbb lenni, és elfogadni, hogy néha akadoznak a dolgok körülötted. Persze jó tudni, hogy a bolygók kellemetlenkedése miatt érzed ezt a nehézkes, lelkileg leterhelő állapotot. Már-már úgy véled, a világ cserbenhagyott, semmi nem sikerül. Még szerencse, hogy csütörtökre enyhül a helyzet, jobban fogod magad érezni a bőrödben.

Tipp: Minden nap mástól jó. Tűzz ki valamilyen apró, de izgalmas célt reggelenként, ami felvidít, ha épp letört hangulatba kerülnél.

starribbondivider.gif picture by AndreaBp86

 Heti horoszkóp - Halak

Ha szabadságodat töltöd, akkor természetesen kapcsolódj ki, és pihenj. Ám ha dolgozol, akkor vesd bele magad teljes erővel a feladatok elvégzésébe, függetlenül a nyár derekától, igenis érdemes munkádat vagy vállalkozásodat előtérbe helyezni. Ehhez szerencsére rengeteg, kívülről érkező pozitív impulzus, támogató szó is érkezik. Meglehetősen könnyedén éred el a célokat, így pedig learathatod a babérokat is. Ha netán tanulsz valamit, akkor örülj annak, hogy másokkal ellentétben neked most erőlködés nélkül megy minden. Fogadd el a dicséreteket is, és légy büszke arra, hogy minden betervezett feladat végére tudsz érni időben.
 
Tipp: Lehetőség van arra, hogy a hétvégét egy nappal meghosszabbítsd? Akkor élj vele!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.